KRISTIĆ IZOLACIJA

KRISTIĆ IZOLACIJA

VIŠE OD 30 GODINA ISKUSTVA

Tvrtka Kristić Izolacija d.o.o. iza sebe ima više od trideset godina dugačku povijest rada na području izvođenja radova hidroizolacija. Osnovana je 1986. godine kao obrt, prije svega zahvaljujući jasnoj viziji i ogromnom entuzijazmu vlasnika. Kao obrt, poslovala je sve do 2006. godine kada je preregistrirana u društvo s ograničenom odgovornošću sa sjedištem na adresi Vukovarska 267 u Mirkovcima.

Principi i postupci koji nikada nisu bili usmjereni na ostvarivanje brze maksimalne dobiti nego su oduvijek orijentirani na stabilan ekonomski razvoj poduzeća osigurali su tvrtki postepen i siguran rast koji nije bio ugrožen ni u najlošijim gospodarskim uvjetima.


KRISTIĆ IZOLACIJA

BOGATO NASLIJEĐE

Unatoč skromnim počecima, danas poslujemo na području cijele Republike Hrvatske, ali i okolnih zemalja – primarno Bosne i Hercegovine te Srbije. Ovlašteni smo izvođači svjetskih proizvođača SIKA i MAPEI te licencirani izvođači PVC, TPO, HDPE membrana, polimer-cementa te POLYUREA i POLIURETAN sustava.

Tvrtka danas broji 13 stalno zaposlenih radnika koji su izučili zanat kroz dugogodišnje iskustvo u našoj firmi, ali i kroz brojne edukacije i školovanja u koja smo ulagali s ciljem praćenja noviteta u industriji. Bogato naslijeđe nas istodobno obvezuje da nastavimo s uspješnim radom. Naša vizija je ostati prepoznatljiva regionalna tvrtka u industriji, te sinonim za kvalitetu zasnovanu na vrhunskim uslugama i visokoj kvaliteti materijala koje koristimo.


NAŠI LJUDI

Filip Kristić

Direktor

Nikola Kristić

Prokurist

Snježana Rajković

Poslovna tajnica

Operativni tim

Oni su ključ 🙂

POSLOVNE INFORMACIJE

SKRAĆENI NAZIV
Kristić Izolacija d.o.o.
SJEDIŠTE
Vukovarska 267, 32240 Mirkovci
SUDSKI REGISTAR
Trgovački sud u Osijeku
MBS / OIB
030085597 / 22418818322
PRAVNI OBLIK
društvo s ograničenom odgovornošću
TEMELJNI KAPITAL
467.600,00 HRK (kuna)
OSOBE OVLAŠTENE ZA ZASTUPANJE
Filip Kristić, član uprave – direktor
Nikola Kristić, prokurist